Aktuális Aukciónk

2023

IV. Grafikai Aukció

Márciusi grafikai árverésünk a XX. és XXI. századi egyedi és sokszorosított grafikákra koncentrál, bemutatva a magyar művészet és művészek sokszínűségét. Az árverés katalógusa igen széles palettán mozog; Fehér László és Reigl Judit teljesen egyedi képi világától kezdve Pacsika Rudolf, Vincze Ottó és Jávor Piroska színes világán át egészen Nagy Gábor és Kovács Péter éteri munkáiig. Az aukción licitálni az axioart.com oldalán március 16-ig lehet.

Ajánljuk figyelmükbe aukciónk katalógusát:

Virtuális Kiállítás

Korábbi Aukcióink

I. Ékszer Aukció - December 7-18.

 

Az Online Art Galéria ékszer árverésén összegyűjtött árverési kollekció egyszerre kínálja a befektetésre alkalmas több millió forintos értékű színes drágakő vagy brill ékítésű egyedi ékszereket és a néhány tízezer forintos alkalmi bizsutériát licitálásra.

A gyémánt mindig örök érték, és olyan nemzetközi műtárgypiaci műtárgytípus, amelynek értéke azonos a világ minden pontján. Nagy értékű ékszereinket a szépség és gyönyörködtetés mellett ajánljuk tezaurálási célokra elsősorban a befektetői réteget és az alternatív megtakarítási formákat kereső műtárgypiaci szereplők számára. Az árverési anyag összeállításánál szakértő csapatunk törekedett arra, hogy a minőségi tartalommal bíró ékszerek mellett az árverési anyagban mindenki találjon számára megfelelő értéksávban tételeket. A néhány tízezer forintos tételek a karácsonyi ajándékozás biztos darabjai lehetnek.

Licitálás az alábbi linken:

Megnézem

Korábbi aukcióink virtuális kiállításai:

Általános Árverési Információk

A katalógusok tételeire az online aukció kezdetétől online liciteket fogadunk az axioart.com felületén keresztül. Rögzíthet vételi megbízást (licitügynök) az Axioart oldalán, vagy telefonon közvetlenül az Online Art Galériát megbízva.

Az élő aukcióhoz nem tartozik hagyományos aukciós esemény, mivel a licitek csak az internetes felületen, az axioart.com-on zajlanak. 

Licitálni az axioart.com-on történő regisztráció után lehet. (Ehhez a funkcióhoz nem kell az axioart előfizetőjének lenni!) Az online licit funkciót belépés után lehet használni.

Megtekintés

A tételeket előzetes egyeztetést követően Budapesten, a Falk Miksa utcában található irodánkban lehet megtekinteni. Írjon az info@onlineartgaleria.com címre ha szeretne megtekinteni egy tételt.

Átvétel

A nyertes licitálók a tételeket előzetes egyeztetést követően irodánkban vehetik át az árverést követően minden hétköznap 09:00-17:00 között.

Kérdések

Ha kérdése van, írjon nekünk az info@onlineartgaleria.com email címen, vagy hívjon a +36203219910-es számon hétköznapokon 09:00 és 17:00 között.