Aktuális Aukciónk

XIX. – XX. Századi Festészeti Aukció

Az Online Art Galéria az őszi árverési szezont grafikai tematika szerinti válogatással nyitotta meg, melyet a XIX. és XX. századi festészetre koncentráló aukciónk követ. A 122 keretezett festményt tartalmazó aukció színes képet fest a klasszikus és modern festészet útjáról, mind tematikai mind pedig technikai értelemben. A geometria remekül megfért a tájképfestészet mellett ahogy azt számos kiemelkedő festő is szemléltette. Járitz Józsa, Molnár C. Pál és Szántó Piroska képei mellett számos egyelőre ismeretlen alkotó kép is helyet kapott a katalógusban köszönhetően magas kvalitásuknak.

Ajánljuk figyelmükbe aukciónk katalógusát:

Aukciónk virtuális kiállítása:

Korábbi aukciónk virtuális kiállítása:

Általános Árverési Információk

A katalógus tételeire vételi megbízást, az online aukciók kezdetétől pedig online liciteket fogadunk az axioart.com felületén keresztül.

Az élő aukcióhoz nem tartozik hagyományos aukciós esemény, mivel a licitek csak az internetes felületen, az axioart.com-on zajlanak. 

Licitálni az axioart.com-on történő regisztráció után lehet. (Ehhez a funkcióhoz nem kell az axioart előfizetőjének lenni!) Az online licit funkciót belépés után lehet használni.

Megtekintés

A tételeket előzetes egyeztetést követően Budapesten, az Axioart irodájában lehet megtekinteni. Írjon az info@onlineartgaleria.com címre ha szeretne megtekinteni egy tételt.

Átvétel

A nyertes licitálók a tételeket előzetes egyeztetést követően az Axioart irodájában vehetik át az árverést követően minden hétköznap 09:00-17:00 között.

Kérdések

Ha kérdése van, írjon nekünk az info@onlineartgaleria.com email címen, vagy hívjon a +36203219910-es számon hétköznapokon 09:00 és 17:00 között.