Szolgáltatásaink

Műtárgybefektetési tanácsadás

Műtárgybefektetési ajánlataink és javaslataink azoknak szólnak, akik aktívan érdeklődnek a hazai és nemzetközi műtárgypiaci tendenciák iránt, és új befektetési lehetőségeket keresnek. Művészeti befektetéseink esetében gyakran tapasztaljuk, hogy sokan olyan eszközosztályt keresnek, ahol a portfolió színesítése mellett fontos a válságállóság lehetősége. A műtárgyak befektetési célú megvásárlása aktív műtárgypiaci jelenlét mellett zajlik; ezt a szakmai jelenlétet átvállaljuk, így Ön időt megtakarítva kizárólag az elérhető hozamlehetőségre figyelhet, miközben otthonában élvezheti vásárolt műalkotásai szépségét.

Miért minket válasszon 

Műkincsek vásárlásával az Ön befektetése kulturális tőkét is képvisel. Szakértelmünk segítségével a műtárgypiaci kockázatok teljes mértékben elkerülhetőek. Szaktanácsaink alapján rövid-, közép- és hosszútávú befektetésként is kezelheti műtárgyvásárlásait. Kapcsolatrendszerünknek köszönhetően lerövidítjük a beszerzési és értékesítési útvonalakat, így Ön időt és energiát takaríthat meg.

Lehet jó befektetés egy műtárgy?

Ha szakértelmünkre támaszkodik, a műtárgypiaci kockázatok felismerhetőek és kiszűrhetőek. Művészeti befektetései biztonságos, értékálló, középtávon megtérülő befektetések lehetnek. Több évtizedes műtárgypiaci ismereteink alapján összeállítjuk Önnek a legbiztonságosabb típusú műtárgybefektetési portfóliót a befektetési célú tömbaranytól a kortárs képző- és iparművészeti alkotásokig.

Lehetséges árveréseken kívül is magas színvonalú főműveket szerezni?

Szakmai kapcsolatainknak köszönhetően az összes hazai és számos nemzetközi műtárgypiaci szereplőt, gyűjtőt és gyűjteményüket, műkereskedőt és kínálatukat, a hazai és nemzetközi árveréseken szereplő műveket ismerjük. Segítségünkkel jelentős főművek, egy, a gyűjteményéből még hiányzó ritkaság, vagy a jövő szempontjából fontos kortárs alkotás megszerzésében tudunk segíteni Önnek. Így nem szükséges az árverési jutalékkal növelt összeget egy-egy áhított műtárgyért kifizetnie. Mi felkutatjuk és megszerezzük Önnek.

Szaktanácsaink alapján műtárgybefektetéseinek az anyagi megtérülés mellett egyéb aspektusa lehet a megbecsülés, tisztelet, társadalmi környezet elismerése. Tapasztalataink szerint a gyűjteményt kialakító műtárgybefektetők és gyűjtők számára a műtárgyaik, majd a belőlük épülő gyűjtemények erős jelentéssel bírnak, egyfajta szimbólumok a világról alkotott képükről. Ön elmondja elképzeléseit, mi segítünk megvalósítani.

 

Lépjen velünk kapcsolatba

7 + 13 =